X

Tatil Deneyimlerim

Tatil deneyimlerim adını verdiğim bu gezi, seyahat ve tatil blogu web sitesi ile sizlere yurt içi ve yurt dışı kendi kişisel tatil deneyimlerimi paylaşmanın yanında okuyucularımızın tatil deneyimlerini de paylaşmasına olanak vereceğiz.

Tatile çıkmak özellikle de yurt dışı gezilerinde önceki tecrübeleri okumak çok yararlıdır. Nasıl gidilir, hangi mevsimde gitmeli, nerede kalınır, ucuz bilet, ucuz konaklama nasıl ayarlanır, ne yemeli, nereleri görmeli, ne kadar kalmalı gibi bir çok soruyu kafamızda cevaplama imkanı yanında bizlere ilham verir gezi yazısı paylaşımları.

İşte sizlere gezilerinizde referans olmasını amaçladığımız ve konu altından yapacağınız yorum, soru ve fikirlerinizi mümkün olduğunca değerlendirmeye çalışacağımız bu blog böyle bir amaçla doğdu.

37 yaşında bir kıvırcık mühendisin, artık oturmak vakti değildir yeğen, gezmek görmek lazım dünyayı, az biraz tatmalı farklı coğrafyaları, yelken açmalı yeni ufuklara hissiyatını içinde hissetmesiyle başladı macera. Henüz daha çok az yer gezip, çok ama çok az tatil ve gezi deneyimi elde ettik. Ama arttırdığımız en küçük para ile 6 ay sonrasına ucuz uçak bileti, bir sonraki ayırdığımız ile konaklama ödemeleri ve daha sonraki ayırabildiğimiz paralar ile düşük bütçeli geziler ayarlıyorum.

İlgili yazı: Gezi Blog Yazarlığı ile Para Kazanmak

Siz de kendi blog iş fikri çeşitlerinden birini hayatınıza uygulayarak yazmaya, içerik üretmeye, içerik pazarlamaya ve de para kazanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Hem eğlnip, hem gezip hem de para kazanabileceğin nadide mesleklerdendir gezi blogu yazarlığı. Ama öyle dışarıdan gözüktüğü gibi de hemen para kazanmaya başladığınız, buzlu badem ile takıldığınız bir iş de değildir. Uzun bir çabanın, sürekli öğrenmenin, azim ve çabanın da sonuna kadar gitmeniz gereken bir alandır. Her iş gibi tutkuyla yapar ve en az 1 yıl sabredebilirseniz para kazanmaya başlayabileceğiniz bir gelir kaynağı.

İlham almak için blog yazarlığı kategorimize ve Türkiye’nin en iyi tatil bloglarına bir göz gezdirerek başlayabilirsiniz. Kim neleri yazmış, nasıl yazmış, yazıların tadı ve uzunluğu, kullandığı görseller, Instagram gibi hangi sosyal medya kanallarında aktif gibi bir çok detayı çözmeniz başlamak için çok harika bir başlangıç.

Benzer yazılar