X

Tiran’a Ucuz Uçak Bileti

Vizesiz gidilebilen yakın coğrafyadaki balkan ülkelerinden en cezbedenlerinden Arnavutluk ve onun başkenti Tiran’a ucuz uçak bileti ile ulaşım gidiş dönüş 220 TL’lere kadar bilet bulabilmek mümkün.

İstanbul-Tiran hattında THY, Pegasus ve AirSerbia ile ucuz uçak bileti bulabilmek mümkün. Airserbia ile genelde aktarmalı uçuşlar ekonomik iken, genellikle ay başlarında yapılan kampanyalar sayesinde Flypgs sitesinde Pegasus Havayolları ile Tirana ucuz uçak bileti bulabilirsiniz.

Pegasus’un özellikle bagajsız yolcular için uyguladığı promosyon uçak biletlerini en geç 1 ay öncesinden alarak kara geçebilirsiniz. Bir tarafı ile balkan ülkesi, diğer taraftan İtalyanın karşısında bir Akdeniz ülkesi olması yanında Osmanlı mirası ve yaşayan Türk tarihi sebebiyle gezilesi bir ülkedir Arnavutluk.

THY ile İstanbul’dan Tirana direk uçuşlar biraz daha pahalıdır.  Ama kampanya dönemlerini yakalamaya çalışarak yada program ortaklığı vb. fırsatları takip ederek bilet alabilirsiniz.

Ayrıca Tiran’a otobüs ile geçebileceğiniz Makedonya, Karadağ ve Kosova gibi yakındaki ülkelere ucuz bilet bulup geçme şansınız da var.

İstanbul Tiran Uçak Bileti

Bu hatta

  • THY: İstanbul – Tiran hattında sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer gerçekleştirmekte.
  • Pegasus: Sabiha Gökçen – Tiran hattında akşam uçuşları ile ucuz bilet fiyatları sunmakta.
  • Bunlar dışında Aegean Airlines ve diğerleri aktarmalı seferler sunmakta.

İzmir Tiran Uçak Bileti

İzmir’den Arnavutluk başkenti Tirana’a direkt uçak bileti bulunmamakla birlikte THY ve Pegasus ile istanbul aktarmalı uçabilirsiniz.

Tiran gezilecek yerler için Makedonya gezi rehberimizi okuyabilirsiniz.

Eski zamanlardan kalma güzel mekanlar dışında Akdeniz sahiline bakan güzel sahil kasabaları da gezilebilir.

Benzer yazılar