X

Bodrum Yat Kiralama Deneyimi

Bodrum’daki otel ve insan popülasyonu konusunda herkesin bir bilgisi vardır. İşte bu yüzden ki, Bodrum yat kiralama deneyimi Bodrum hakkındaki fikrinizi değiştirecek nitelikte. Tatilinizi kendiniz planlayın ve gezdiğiniz yerlerin keyfini doyasıya çıkarın!

Bodrum Yat Kiralama

Bodrum’a tatil için gitmek istiyorsunuz veya geldiniz. Bodrum’da görmeniz gereken yerler arasında Bodrum’un koyları ve yat turları ilk başta akıllara gelmektedir. Bodrum Yat Kiralamaları, gerek konaklamalı gerekse günübirlik olarak planlanabilmektedir.

Günlük Bodrum Yat Kiralama turları sabahın farklı saatlerinde başlayıp, 3 ila 4 eşsiz koyda yüzme ve eğlence molanızı vererek, akşamüstü geri dönülmektedir. Yatta uygun olduğu sürece balık tutabilirsiniz. Watersports aktivitelerine katılabilirsiniz. Bluetooth hoparlörlerle teknede dilediğiniz yerde dilediğiniz müziği dinleyebilirsiniz. Şnorkelle dalıp su altını gözlemleyebilirsiniz. Dilerseniz profesyonel fotoğraf ve drone çekimi yaptırabilirsiniz veya yapabilirsiniz. Popüler beachlere özel yatınızla gidebilir veya yatınızda özel bir yemek yiyebilirsiniz. Biz eminiz ki Bodrum tatilinizin en güzel anlarından birisi olacak!

Daha öncede yazdığımız gibi Bodrum’un kalabalık ortamından kaçarak Bodrum’dan yapacağınız kısa veya uzun yat kiralamaları, daha çok rahat edebileceğiniz bir tatil türüdür. Hem Bodrum koylarının hem de eğlencesinin tadına varmak için Bodrum Yat Kiralama en ideali. Denizin tadını tam anlamıyla çıkararak eğlenceli bir tatil için bunu kesin denemelisiniz!

Bodrum Yat Kiralama Fiyatları

Bodrum’da farklı limanlardan Özel Yat Kiralaması düzenlenebilmektedir: Bodrum Merkez, Yalıkavak, Bitez, Gümbet gibi. Günümüz ekonomik koşullarında Bodrum yat kiralama fiyatları sürekli güncellenmektedir. Ayrıca bu fiyatlar konaklamalı olup olmaması ile de çok değişmektedir. Fiyatların içerisine belirtilen süre içerisinde kira bedeli, mürettebat hizmeti, yemek servisi, liman veya bulunduğunuz yerden alınma ve bırakılma, teknede bulunan ekipmanların kullanımı dâhil olmaktadır.

Bodrum Yat Kiralaması ile Yapılacak Turlar Kimlere Uygundur?

Bodrum’da yat kiralama özel olarak yapılmak istendiğinde istediğiniz kişi sayısı ile organizasyon yapılabilmektedir. Tüm yaş gruplarına uygundur. Yatlarda talebinize uygun şekilde kamara ve banyo, wc kabinlere özel şekilde bulunmaktadır. Tatilinizde ister bir gününü ister tüm tatilinizi denizin üzerinde geçirmek istiyorsanız bu turlar sizin için idealdir. Tümü bayandan oluşan mürettebat bulunmasa da, mahremiyetinize ve özel bir durumunuza saygı duyan mürettebatlar hizmet vermektedir. Yatlarda bayan hostes veya aşçı bulunması daha genel bir durumdur. Yatlarda çalışan personeller hakkında daha fazla bilgi almanız elzemdir.